Mājas lapa: http://www.kosmetikasskola.lv

Skolai ir vārds sabiedrībā un skaistuma biznesa profesionāļu vidū. Mūsu absolventes ir ļoti pieprasītas, veiksmīgi integrējas darba tirgū, strādā visos lielākajos nozares uzņēmumos.

Arhīvs
Aprīlis, 2024
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
Starptautiskās CIDESCO Rīgas Kosmētikas skolas absolventes ir pieprasītas skaistuma biznesa darba tirgū ne tikai Latvijā
Publicēts 28. martā, 2011.
Starptautiskās CIDESCO Rīgas Kosmētikas skolas (turpmāk – Kosmētikas skolas) absolventes ir pieprasītas skaistuma biznesa darba tirgū ne tikai Latvijā. Ne vienai vien jaunajai skaistumterapijas speciālistei jau ir savs profesionālās veiksmes stāsts arī ārzemēs – Šarmalšeihā, Maltā, Turcijā, Austrālijā un Maldīvu salās.

 

Lielai sabiedrības daļai piemīt apņemšanās un liels spēks, lai sasniegtu kāroto. Izcilas sekmes skolas gados, vecāku atzinība un draugi, kas vienmēr atbalsta, profesionāli pasniedzēji un plašas skolas sadarbības iespējas ir iemesls, kāpēc Latvijai ir tik daudz attiecīgo nozaru profesionāļi, kuri izpelnījušies arī citu zemju zinātāju atzinību un cieņu.

„Domājot par nākotni, sev vēli tikai to labāko! Man labākais sākās no izglītības. Tagad zinu, ka kvalitatīvu un perspektīvu, gandarījumu un peļņu nesošu izglītību esmu ieguvusi Starptautiskajā CIDESCO Rīgas Kosmētikas skolā. Pati pārliecinos, ka CIDESCO izglītība – tā ir kvalitāte, līmenis, cieņa un atpazīstamība visā pasaulē,” atzīst Marina Savina, Starptautiskās CIDESCO Rīgas Kosmētikas skolas 2008.gada absolvente.

“Kad briti mūsu skolā prezentēja luksusa līmeņa SPA risinājuma kompleksu „ESPA Rīga“, jaunā ideja aizrāva arī mani, gribēju kļūt par šīs starptautiskās kompānijas darbinieci. Izejot cauri divām atlases kārtām, pārrunām angļu valodā, sapratu, ka galvenais darba devējam ir mana profesionālā kvalitāte. Sākot darbu „ESPA Rīga“, pat nenojautu, ka iegūtā izglītība strādās manā labā! Nebiju droša, vai būšu pietiekami zinoša, jo SPA specifika neprasa skolā apgūtās aparāttehnoloģijas, ādas tīrīšanas un cita veida kopšanas metodes. Mana privilēģija izrādījās prasmīgi, kompetenti veikta sejas masāža, tā man pavēra ceļu uz SPA pasauli. Arī tagad aktuālākās procedūras manā praksē ir sejas masāžas, šiacu, karsto akmeņu, ajūrvēdas, Tai un Bali masāžas, ietīšanas, pīlingi,” turpina Marina.

Absolvente ir sapratusi, ka darbs ar cilvēkiem ir viena no grūtākajām nodarbēm, jo nereti brīvais laiks ir jāupurē kāda klienta labā, tomēr tas viss atmaksājas, sniedzot pieredzi, klienta un darba devēja cieņu un atzinību.

“Veiksme pavada par sevi pārliecinātus cilvēkus. Man pārliecību deva  zināšanas, ko tagad stiprina pieredze, atvērtība jaunām idejām un risinājumiem. Esmu gandarīta, ka izmantoju CIDESCO izglītības iegūšanas iespēju Latvijā. Pārliecinos, ka skaistuma biznesā CIDESCO kvalifikācijas speciālistus meklē un augstu novērtē visā pasaulē,” stāsta Kosmētikas skolas absolvente. 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: