Mājas lapa: http://www.kosmetikasskola.lv

Skolai ir vārds sabiedrībā un skaistuma biznesa profesionāļu vidū. Mūsu absolventes ir ļoti pieprasītas, veiksmīgi integrējas darba tirgū, strādā visos lielākajos nozares uzņēmumos.

Arhīvs
Marts, 2024
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Sievietes izvēlas ekonomēt uz skaistumkopšanas procedūru rēķina, vienlaikus saglabājot augstu kvalitāti
Publicēts 30. martā, 2012.
Kā liecina Sabiedriskās domas un tirgus izpētes centrs (SDTIC), šobrīd sievietēm ir ļoti būtiski ekonomēt līdzekļus uz skaistumkopšanas procedūrām, tomēr vienlaikus saglabājot kvalitāti.

Pavasaris, kā ierasts, ir tas laiks, kad ikviens vairāk piedomā par savu izskatu, gatavojoties vasaras sezonai. Pavasaris ir arī tas moments, kad tiek pievērsta pastiprināta uzmanība ne tikai modes tendencēm, bet arī skaistumkopšanas procedūrām – sava izskata uzlabošanai, dabas doto efektu izcelšanai un defektu noslēpšanai. Šobrīd sievietes mēģina rast iespējas izbaudīt kosmētiskās procedūras, ko piedāvā zinoši speciālisti, bet par daudz zemākām izmaksām, nekā salonos.

Kā viens no variantiem kvalitatīvām, tomēr ekonomiskām skaistumkopšanas procedūrām, ko atzīmēja aptaujas dalībnieces, ir Starptautiskās CIDESCO Rīgas Kosmētikas skolas piedāvājums - studentu kvalifikācijas prakse, sakopt sevi, būtiski ietaupot.

Vēl tikai līdz 31.maijam jebkuram interesentam ir iespēja izbaudīt studentu veiktās procedūras ar kvalitatīvu kosmētiku “Janssen” no Vācijas, “GMT Beauty” no Latvijas, “Florylis” no Francijas. Pakalpojumu klāsts ir ļoti plašs - pavasarī aktuālā sejas ādas tīrīšana, arī skolas vecuma jauniešiem, dažāda veida kosmētiskās masāžas, tai skaitā, pielietojot aparātu metodes - vakuumu, miostimulāciju un citas. Sejas ādai vienmēr nepieciešamas barojošas maskas, liekais apmatojums - depilāciju, skropstas un uzacis - korekciju un krāsošanu, rokas - manikīru. Arī dienas un vakara grims palīdzēs izcelt sievietes savdabīgo skaistumu.

Praktikantes prot analizēt un novērtēt klienta ādas stāvokli, kas ir pamats jebkurai sejas vai ķermeņa kosmētiskās procedūras izvēlei, prot izvēlēties un pielietot kosmētikas produktus, zinās sniegt klientam padomus ādas kopšanai mājas apstākļos. Tas viss kalpo par pamatu prakses vadītāja pārraudzībā meitenēm sākt patstāvīgi strādāt ar klientiem. Kvalifikācijas prakse notiek kā skolas mācību kabinetos, tā skaistuma un veselības centros, skaistumkopšanas salonos, kabinetos, SPA un Wellnes iestādēs Rīgā un Latvijā.

Līdz pat maija beigām klienti tiek laipni gaidīti skolā J.Asara ielā 5, Rīgā, no pl. 9.00 līdz pl.21.00 Pieteikties pa tālruni 67313359 vai skolā – 128. kabinetā . Kosmētisko pakalpojumu klāstu skat. http://www.kosmetikasskola.lv


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: