Mājas lapa: http://www.kosmetikasskola.lv

Skolai ir vārds sabiedrībā un skaistuma biznesa profesionāļu vidū. Mūsu absolventes ir ļoti pieprasītas, veiksmīgi integrējas darba tirgū, strādā visos lielākajos nozares uzņēmumos.

Arhīvs
Marts, 2024
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Sieviešu aktuālākā pavasara un vasaras problēma - celulīts
Publicēts 7. maijā, 2012.
Visas sievietes vairāk vai mazāk un vienalga kādā vecumā vēlas izskatīties labi, lai seja izskatītos mirdzoša un ķermenis būtu labā formā, āda tvirta un elastīga. Viena no mūsdienu aktuālākajām problēmām kosmetoloģijā ir celulīts. Tas ārēji izpaužas kā nelīdzens ādas reljefs jeb „apelsīna miziņa”. Šādas ādas izmaiņas sastopamas turpat 90 % sieviešu. Šobrīd skaistumkopšanas industrija piedāvā ļoti plašu anti-celulīta pasākumu klāstu, sākot no profesionāliem pretcelulīta līdzekļiem, manuālām tehnikām, līdz dažādām aparātu tehnoloģijām, tomēr plašais iespēju klāsts nespēj katrai sievietei piedāvāt atbilstošāko.

Celulīta profilakses pasākumu veidi ir dažādi. Būtu lietderīgi katram atrast sev piemērotāko, lai tas ar gandarījumu un pozitīvām emocijām virzītu uz sasniedzamo mērķi. Sākotnēji cīņa ar celulītu varētu likties nogurdinoša, bet psihologi saka, ka četras nedēļas ir pietiekamas, lai izveidotos noturīgi ieradumi. Tas, kas sākotnēji šķiet kā apgrūtinājums, vēlāk pārvēršas par ikdienas ieradumu. Vienkārši ir jāmēģina dzīvot savādāk, no jauna, un iespējams, ka vairs nevēlēsies atgriezties pie „apelsīna miziņas” efekta.

„Mans ieteikums skaistam un vingram augumam būtu neatlaidība un aktīva celulīta apkarošanas shēma, ko palīdzēs izstrādāt kosmētiķis. Ja klients ir nopietni nolēmis nodarboties ar šo problēmu, tad pavasaris ir pēdējais laiks, kad to uzsākt, jo pludmales sezona jau tuvojas. Klientam ir jāapzinās, ka tas prasīs diezgan daudz laika un arī noteiktu naudas summu, bet lai sasniegtu labus rezultātus to ir jārēķinās,” atzīst CIDESCO Rīgas Kosmētikas skolas 2. kursa studente Agita Cimoška

A.Cimoška savā praksē vairāk darbojos ar anti-celulīta manuālo masāžu, ko iesaka apvienot ar kompresijas ietīšanām, kā arī kādu masāžas reizi aizvietot ar medus masāžu. Papildus tam var vēl izmantot vakuummasāžu,  kā arī zemūdens masāžu vai Šarko dušu. Tas viss uzlabos vispārējo ādas stāvokli.

„Anti-celulīta manuālā masāža stimulē limfātiskās sistēmas funkciju, toksīnu un atkritumvielu izvadīšanu, uzlabo asinscirkulāciju un metabolismu, veicina labāku masāžas preperātu aktīvo vielu iekļuvi, nodrošina imūno sistēmu. Savā prakses laikā masāžu veicu vairāk sievietēm. Visām jau pēc 4-6 masāžas reizēm bija redzami uzlabojumi. Kā uzskatāmāko piemēru varu minēt 45 gadus veco klienti, kurai bija II celulīta pakāpe. Pēc 20 masāžas seansiem ādas stāvoklis būtiski uzlabojās, celulīts bija praktiski izzudis, vidukļa apkārtmērs samazinājies par 6 cm un augšstilba apkārtmērs - arī par 6 cm. Visu kursa laiku kliente lietoja sabalansētu uzturu un ievēroja ēšanas režīmu, kā arī, protams, lietoja vairāk kā 2 litri ūdens dienā. Kurss bija ļoti intensīvs,  masāžu veicām 2-3 reizes nedēļā 2 mēnešu garumā,” stāsta CIDESCO Rīgas Kosmētikas skolas 2. kursa studente.

Tomēr anti-celulīta masāža nav nekāds brīnumlīdzeklis, ir jābūt arī atbalstam no paša klienta - ticībai, ka ar šo problēmu tiešām ir iespējams tikt galā, un uzņēmībai  palīdzēt kosmētiķim un sev ar dažādiem papildus līdzekļiem šo problēmu risināt. Lai sasniegtie pozitīvie rezultāti saglabātos, ir jāuztur esošie uztura un fizisko aktivitāšu paradumi un bez tam ir nepieciešamas vienu reizi ik pēc trim nedēļām uzturošās anti-celulīta masāžas procedūras, kā arī divas reizes gadā ir jāievēro aktīvais masāžas kurss.

„Tā kā celulīta attīstība var būt strauja, bet tā novēršana var neizdoties tik ātri, kā vēlētos, tad ieteikums būtu problēmu risināt laicīgi, mainot dzīvesveidu kopumā. Tāpēc vislabākā metode celulīta novēršanai bez intensīvās anti-celulīta masāžas, ir rūpes par ķermeni ar daudzpusīgu pieeju – ievērojot diētu, uzturēšanos svaigā gaisā, regulāras fiziskās nodarbības un procedūras skaistumkopšanas salonos un mājas apstākļos. Šīs aktivitātes koriģēs ne tikai ārējo izskatu, bet arī nodrošinās organisma iekšējās vides sakārtotību un harmoniju. Tad celulīta  pieveikšana būs nevis sapnis, bet sasniedzama realitāte,” tā A.Cimoška.

 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: