Mājas lapa: http://www.kosmetikasskola.lv

Skolai ir vārds sabiedrībā un skaistuma biznesa profesionāļu vidū. Mūsu absolventes ir ļoti pieprasītas, veiksmīgi integrējas darba tirgū, strādā visos lielākajos nozares uzņēmumos.

Arhīvs
Aprīlis, 2024
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
Kosmētikas skolas studentes pārstāv Latviju Sanktpēterburgā
Publicēts 7. martā, 2012.
No šī gada 22. - 26. februārim Sanktpēterburgā (Krievijā) Skaistuma festivāla “Ņevas krasti” ietvaros notika tradicionālais Starptautiskais Esttētikas un Kosmetoloģijas konkurss, ko rīko CIDESCO sekcija Krievijā un Starptautiskais CIDESCO mācību centrs “Nera”. Tradicionāli konkursā jauno kosmētiķu grupā ar panākumiem piedalās arī Starptautiskās CIDESCO Rīgas Kosmētikas skolas studentes. Šogad Latviju pārstāvēja 2. kursa studentes Ivonna Šnepste un Liene Liniņa, kā arī pagājušā gada absolvente Elīna Kubliņa.

“Piedalīties konkursā mums piedāvāja mūsu praktiskās apmācības skolotājas, un pēc neilgām pārdomām mēs abas piekritām. Protams, tas mums bija ļoti liels izaicinājums un pārbaudījums, jo šobrīd vēl studējam un līdz šim nekad nebijām piedalījušās šāda mēroga pasākumos. Bija brīži, kad baidījāmies un nebijām pārliecinātas par savām profesionālajām spējām, taču skolotājas, vecāki un draugi mūs atbalstīja un iedrošināja noticēt sev un saviem spēkiem. Zinājām, ja nepiedalīsimies, vēlāk to nožēlosim,” atzīst konkursa dalībnieces Ivonna un Liene.

Kopumā starptautiskajā konkursā piedalījās 94 dalībnieki no dažādām pasaules valstīm – Somijas, Lietuvas, Ukrainas, Baltkrievijas, Moldovas, Krievijas. Konkurence bija ļoti liela, un vairums dalībnieku jau iepriekš bija piedalījušies šāda veida konkursos.

„Abas startējām divās nominācijās – „sejas kopšana” un „ķermeņa kopšana”. Mūsu profesionālās iemaņas un zināšanas tika augstu novērtētas, par ko esam ļoti gandarītas! Tas būs arī vērtīgs pirmais ieraksts mūsu profesionālajā CV,” turpina Kosmētikas skolas audzēknes.

Kosmētikas skolas direktore Nellija Janaus šoreiz saņēma īpašu uzaicinājumu no CIDESCO Krievijas sekcijas prezidenta Mihaila Semjonova - kā Goda viesim piedalīties X jubilejas konkursa Starptautiskās Žūrijas komisijas darbā. Otrā dienā M. Semjonovs sarīkoja ekskursiju pa pilsētu un CIDESCO mācību centru “Nera” apmeklējumu.

„No sirds iesakām topošajām kosmētiķēm nebaidīties un pieņemt izaicinājumu piedalīties šāda veida konkursos, viennozīmīgi, tas ir ieguvums katra profesionāļa turpmākajai karjerai,” stāsta abas meitenes.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: